Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používá tento web soubory cookie. Další informace naleznete v našich zásadách používání souborů cookie a zásady ochrany osobních dat
Doprava

Doprava zdarma

od 1999,- Kč

Doprava

Dárek k objednávce

Doprava

Osobní odběr

Kamenná pobočka Dubňany

Doprava

Doprava od 65 Kč

Doprava

Po registraci sleva

Sex a fitness

15.12.2020

Sex a fitness

Víte že? (3. část)

Víte že? (3. část)

  • Sex před fyzickým výkonem nesnižuje vaši výkonnost? V posledních letech proběhlo několik studií, které poukázaly na to, že sexuální aktivita před sportem nijak neovlivňuje výkon, sílu ani soustředění. Tato studie se netýká několikahodinového sexuálního maratonu, který by jistě na výkon vliv měl.
  • Podle studie otištěné v odborném časopise International Journal of Sexual Medicine byli muži, kteří pravidelně cvičící vybaveni lepší erektilní funkcí než ti, kteří se sportu vůbec nevěnují?
  • Annals of Internal Medicine zkoumala 31 tisíc mužů, u kterých kleslo o 30 % riziko impotence ve věku nad 50 let při aktivním způsobu života (všichni sportovali alespoň 4x týdně).
  • Bylo zjištěno, že za pozitivní vliv sexu na náš spánek vděčíme vyplavování oxytocinu, který spánkový proces ovlivňuje. To je důvod, proč se nám chce po sexu spát a cítíme se příjemně unaveni. Díky tomu můžete po dobu noci mnohem lépe regenerovat a spánek se Vám zkvalitní a prohloubí. Vaše svaly budou mnohem lépe růst. Dopřejte si tedy po náročném tréninku před spánkem sex a pro jistotu to podpořte ještě L-Glutaminem.
  • Vědci se stále nedokáží shodnout, kolik kalorií jde při průměrně trvající souloži spálit? Jejich výpočty se liší v řádu několika stovek kalorií za jedno kolo. Je tedy prokazatelné, že se sexem hubnout dá, bohužel hodinové kardio na rotopedu tím zjevně nenahradíte. Čísla se pohybují mezi 100-600 kaloriemi.
  • Víte, že muži, kteří žijí pravidelným sexuálním životem, mají o pětačtyřicet procent menší pravděpodobnost, že dostanou srdeční záchvat než ti, kteří se milují jen nepravidelně. Není zcela jasné, zda je to důsledek chemických procesů probíhajících během sexu nebo jde jen o posloupnost, kdy pravidelným sexuálním životem žijí ti muži, kteří mají idylický partnerský vztah, a tudíž jsou spokojenější a méně stresovaní.
  • Pravidelné cvičení zlepšuje krevní cirkulaci, díky tomuto pravidelnému procesu pak muži, kteří aktivně cvičí, v posteli mnohem méně selhávají. Což ocení hlavně pánové v určitém věku. Hlavní benefity? Budete v lepší fyzické kondici, vaše partnerka bude spokojenější a ušetříte za léky podporující erekci. Pokud tedy nechcete cvičit pro to, abyste lépe vypadali, pak toto by mohl být důvod číslo jedna!
  • Z nového průzkumu, který zveřejnil britský deník Daily Mail, vyplývá, že celých 76 procent žen bere sex jako součást svého hubnoucího plánu?
  • Pravidelným posilováním pánevního dna dosáhnete snadněji orgazmu? Což jistě ocení hlavně ženy po porodu. Mimo to má cvičení a posílení příznivý vliv na stabilitu a zpevnění těla.
  • Tip na posílení pánevního dna:

Most

Svaly pánevního dna skvěle posílíte v takzvaném mostu. Lehněte si na záda s pokrčenými koleny a zvedejte své hýždě i bedra z podložky co nejvýše. Dlaně směřují směrem dolů, ramena jsou uvolněná. Až se boky ocitnou v nejvyšším bodě, měli byste vydržte několik sekund a pak je zase pomalu spouštět dolů. Cvik několikrát opakujte. Lepší orgazmy se jistě nedostaví hned, ale jak se říká, trénink dělá hráče.

  • Vědci z univerzity v rakouském Štýrském Hradci změřili, že po pouhé hodině na přímém sluníčku se u mužů zvýšila hladina testosteronu o několik desítek procent? I to je důvodem, proč během letních měsíců, kdy je slunečního světla nejvíc, stoupá chuť na sex.
  • 30 procent lidí s nadváhou má problémy se sexuální touhou nebo s výkonností při milování? Další důvod, proč začít cvičit a zvýšit si fyzičku nebo o pár kilo zhubnout.
  • Posilování pánevního dna je dobré nejen jako prevence inkontinence. Umí také zlepšit povědomí o tom, jaké svaly zapojujeme při sexu a tak chuť na samotné milování zvýšit.
  • Pravidelné pojídání mandlí, para ořechů nebo dýňových semínek dokáže rozproudit lépe krev v těle včetně pohlavních orgánů? Je to díky vysokému obsahu Argininu, jenž podporuje lepší prokrvení svalů. L-Arginin slouží jako přírodnější a levnější forma viagry. Lidé, kteří pravidelně cvičí, jej užívají pro lepší prokrvení a delší napumpování svalstva.
  • Kardiovaskulární odezva na sex je podobná mírné, až středně intenzivní aktivitě v rámci každodenních činností. Doktor Pinzola se vyjádřil, že jedna ze studií dokonce zjistila, že sex (ne masturbace) snižuje systolický krevní tlak (ten odráží sílu, s jakou srdce pracuje a vypuzuje krev do tepen).
  • sexuální aktivitou se zvyšuje tvorba oxytocinu, a to zejména u žen? Což je spojeno se snížením výskytu mrtvice způsobené vysokým krevním tlakem.
  • Lidský ejakulát obsahuje asi 50 % bílkovin? Bohužel dámy, proteinový koktejl tím nenahradíte…
  • Jedna dávka spermatu obsahuje 6mg tuků, 11mg sacharidů a až 171mg bílkovin, vitamín C, B12, zinek, hořčík, magnézium, železo a další důležité minerály a vitamíny ?
  • Sexuální aktivitou se zvyšuje imunita organismu, výrazně ustupují deprese a mnohé vědecké studie dokazují, že sex pozitivně ovlivňuje délku života a zlepšuje mezilidské vztahy?
  • Když budete ve formě, budete spokojenější i v ložnici. Máte totiž najednou víc energie, jste ohebnější, neunavíte se tak rychle a sex si prostě víc užijete. Partner bude rozhodně nadšený.

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

OTFkN