Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používá tento web soubory cookie. Další informace naleznete v našich zásadách používání souborů cookie a zásady ochrany osobních dat
Co jsou cookies? Cookies jsou krátké textové informace, které jsou uloženy ve Vašem prohlížeči. Tyto informace běžně používají všechny webové stránky a jejich procházením dochází k ukládání cookies. Pomocí partnerských skriptů, které mohou stránky používat (například Google analytics
Jak lze nastavit práci webu s cookies? Přestože doporučujeme povolit používání všech typů cookies, práci webu s nimi můžete nastavit dle vlastních preferencí pomocí checkboxů zobrazených níže. Po odsouhlasení nastavení práce s cookies můžete změnit své rozhodnutí smazáním či editací cookies přímo v nastavení Vašeho prohlížeče. Podrobnější informace k promazání cookies najdete v nápovědě Vašeho prohlížeče.
Nutné (13)
Preferenční (1)
Statistické (15)
Marketingové (14)
Neklasifikované (7)
Tyto informace jsou nezbytné ke správnému chodu webové stránky jako například vkládání zboží do košíku, uložení vyplněných údajů nebo přihlášení do zákaznické sekce. Tyto cookies umožní přizpůsobit chování nebo vzhled stránky dle Vašich potřeb, například volba jazyka. Díky těmto cookies mohou majitelé i developeři webu více porozumět chování uživatelů a vyvijet stránku tak, aby byla co nejvíce prozákaznická. Tedy abyste co nejrychleji našli hledané zboží nebo co nejsnáze dokončili jeho nákup. Tyto informace umožní personalizovat zobrazení nabídek přímo pro Vás díky historické zkušenosti procházení dřívějších stránek a nabídek. Tyto cookies prozatím nebyly roztříděny do vlastní kategorie.
Jméno
Účel
Vypršení
show_cookie_message
Ukládá informaci o potřebě zobrazení cookie lišty
1 rok
__zlcmid
Tento soubor cookie se používá k uložení identity návštěvníka během návštěv a preference návštěvníka deaktivovat naši funkci živého chatu.
1 rok
__cfruid
Tento soubor cookie je součástí služeb poskytovaných společností Cloudflare – včetně vyrovnávání zátěže, doručování obsahu webových stránek a poskytování připojení DNS pro provozovatele webových stránek.
relace
_auth
Zajišťuje bezpečnost procházení návštěvníků tím, že zabraňuje padělání požadavků mezi stránkami. Tento soubor cookie je nezbytný pro bezpečnost webu a návštěvníka.
- Garance kvality superprémiové britské značky OPTIBAC
- OPTIBAC = Držitel ceny Queen's Award for Enterprises - nejprestižnější cena pro britské firmy a královská pečeť
- OPTIBAC = Superprémiová britská značka specializovaná na probiotika s klinicky podloženými vlastnostmi
- OPTIBAC = Nejdoporučovanější značka probiotik ve Spojeném království
Optibac Every Day je doplněk stravy s obsahem komplexu vysoce kvalitních probiotik určeného pro každodenní podporu. Hodí se pro muže i ženy, lze jej užívat jako podporu obranného štítu, při vysoké zátěži, při rekonvalescenci, při užívání antibiotik nebo kdykoli, když cítíme, že náš zažívací trakt potřebuje pomoci. Every Day obsahuje celkem 6 druhů probiotických kultur z kmenů Lactobacillus, Bifidobacterium a Lactococus (celkem 5 miliard v 1 kapsli), u nichž byla u všech ověřena schopnost projít kyselým prostředím žaludku a dostat se až do střeva. Přidaná prebiotika (FOS = fruktooligosacharidy, 88 mg v 1 kapsli) pomáhají probiotikům v účinku.
Probiotika mají vlastnosti souvisejí také s tzv. osou střeva-mozek (gut-brain). Je vědecky popsané, že naše střeva jsou propojená s mozkem sítí nervových spojení. Vzájemně se tak ovlivňují - při špatném stavu střevního mikrobiomu dochází ke zhoršení psychického stavu. K poklesu nálady, snížení koncentrace i rozvoji deprese. Péče o mikrobiom je proto jedním ze základních předpokladů pro vyrovnaný psychický stav.
OPTIBAC EVERY DAY:
= Probiotika pro každý den
= Probiotika pro ženy
= Probiotika pro muže
= Probiotika při stresu
= Probiotika při rekonvalescenci
= Probiotika v těhotenství
Probiotika s vlastnostmi podloženými výzkumem
Všechny probiotické kmeny, které značka Optibac používá, byly prozkoumány z hlediska bezpečnosti, schopnosti projít obtížným prostředním zažívacího traktu a schopnosti podpořit různé části zažívacího traktu i jiných oblastí v těle. Výzkum probíhá jak v rámci laboratorního testování, tak v klinických zkouškách s lidskými účastníky.
Nejdůležitější vlastnosti probiotik jsou nejprve testované ve vědeckém laboratorním prostředí. Například schopnost každého kmenu přežít různé úrovně kyselosti a zásaditosti v různých místech trávícího ústrojí, a například schopnost přilnavosti k buňkám tvořícím střevní stěnu.
Klinické zkoušky s lidskými účastníky na druhou stranu zkoumají fyziologický efekt probiotik. Tyto zkoušky rovněž dokážou demonstrovat optimální dávku nebo kvantitu, která je u daného probiotika třeba pro dosažení maximálních benefitů.
Z výzkumu čas od času vyplyne, že kvalita probiotického kmene je mnohem důležitější než jeho množství. Proto se snažíme vybírat ty nejlepší z nejlepších v maximální možné kvalitě. Naše probiotika jsou podepřená stovkami klinických zkoušek, které potvrzují jejich výjimečné vlastnosti a zároveň garantují jejich nezávadnost a bezpečnost pro užívání.
Obsažené probiotické kultury
- Lactobacillus rhamnosus Rosell-11
- Lactobacillus acidophilus/helveticus Rosell-52
- Bifidobacterium longum Rosell-175
- Bifidobacterium breve Rosell-70
- Bifidobacterium bifidum Rosell-71
- Lactococcus lactis Rosell-1058
- Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Podporu zažívacího traktu
- Podporu obranného štítu
- Podporu energetické hladiny a psychické kondice
- Podporu osy střeva-mozek (gut-brain)
Je třeba probiotika Optibac Every Day dávat do lednice?
Pro doplňky Optibac jsou vybrané jen robustní a odolné kmeny probiotických kultur. Zároveň probiotika prochází procesem lyofilizace neboli sušení mrazem. Jde o bezpečný a sofistikovaný technologický proces, který garantuje stabilitu a dlouhou životnost probiotik. Ta jsou po procesu lyofilizace z hlediska životnosti testována, aby mohly být garantovány uvedené počty kultur. Ty platí až do konce expirační doby, ne pouze v čase výroby. Je to zaručeno kombinací robustnosti vybraných probiotik a procesu lyofilizace.
Před otevřením není třeba probiotika Optibac Every Day dávat do lednice. Po otevření doporučujeme pro zachování optimálních vlastností probiotika Optibac For Woman v ledničce skladovat.
O značce Optibac
Optibac je rodinná značka založená bratrem a dvěma sestrami v roce 2004 ve Velké Británii. Sourozence k zájmu o zdraví přivedl otec, profesí lékař. Zájem o holistický a přirozený přístup ke zdraví postupně vedl k založení společnosti věnující se kvalitním probiotikům. Dnes je značka Optibac nejdoporučovanější značkou probiotik v Anglii a Irsku. Je to i proto, že zakladatelé věří celým svým srdcem v to, co dělají, svoje doplňky sami užívají na denní bázi a doporučují je i všem svým známým a rodině.
Společnost Optibac sídlí blízko Andoveru v hrabství Hampshire. Navázala partnerství se světovými oborovými institucemi a v současné chvíli nabízí 15 rozdílných druhů doplňků s probiotiky, z nichž každý dostal významné ocenění.
Společnost Optibac je hrdým nositelem ocenění Queen's Award - nejprestižnější královské ceny a královské pečeti pro britské podniky, které je celosvětově uznávané a označuje ty nejlepší společnosti v oboru.
Minimalizované množství plastu
Značka Optibac vnímá nutnost ohleduplnosti k životnímu prostředí a planetě, proto se snaží v obalech svých produktů minimalizovat množství použitého plastu. Více než polovina produktů Optibac tak je z 96 % zcela bez plastu, některé produkty dokonce 100% bez plastu s kompostovatelnými sáčky.
Obal doplňku Every Day je z 96 % bez plastů.
Balení: 30 kapslí (14,85 g)
Dávkování: berte 1 kapsli denně se snídaní. Je možno navýšit na 2 kapsle denně.
Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, mimo dosah dětí. Může obsahovat stopy sóji a mléka (včetně laktózy). Obsahuje sáček pro redukci vlhkosti, nekonzumovat a neodstraňovat z otevřeného balení. Po každém otevření vždy pečlivě uzavřete víčkem.
Výživové údaje:
na 1 kapsli
Živé probiotické kultury
141 mg
z toho Lactobacillus rhamnosus Rosell-11
82,6 mg
z toho Lactobacillus acidophilus/ helveticus Rosell-52