Potraviny a jídlo
25.02.2021
Jednoduchý recept plný bílkovin a chuti.
25.02.2021
(nepečené) příchuť jahoda-citron
25.02.2021
Jaká rýže je pro nás nejvhodnější z hlediska hodnot?
25.02.2021
Syrovátka
Světle zelenožlutá tekutina, jenž zbude po sražení mléka. Získává se po odstranění kaseinu...
25.02.2021
Jaké benefity má pro naše tělo?
25.02.2021
Proč Chia semínka?
25.02.2021
Pár receptů, které zvládne každý!
25.02.2021
Kvalitní zdroj proteinů v období budování svalové hmoty...
14.12.2020
Co vlastně v dnešní době konzumujeme? Víme to vůbec? Co se skrývá v mase?
14.12.2020
Proč jsou Luštěniny ideální volbou pro fyzicky aktivní jedince?
14.12.2020
Který druh masa je pro nás lepší? Jaké jsou pozitiva a negativa?
14.12.2020
Jaké koření můžeme využít pro lepší odbourávání tuku?
14.12.2020
Příklady jídelníčků v dietě a objemovce.
14.12.2020
Jak cukr škodí tělu? Pozitivní vlastnosti cukru?
27.11.2020
Vhodné druhy ovoce po fyzické aktivitě...
27.11.2020
Dělení, zpracování, uchovávání, nutriční hodnoty...
27.11.2020
Dělení sacharidů a jejich GI.
27.11.2020
Která čokoláda je ke konzumaci vhodnější z hlediska našeho zdraví?
27.11.2020
Je to superpotravina? Jaký vliv má brambor na lidský organizmus?
26.11.2020
Je ideální k detoxikaci organizmu a naší regeneraci.